Bilebändi

Musiikin ammattilaisista koottu bilebändi Groovin Movin vie bileet juuri sille tasolle, mitä onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat vaativat. Tämän bilebändin räväkät ja hauskat monitaiturit groovaavat ja moovaavat suurella sydämellä tyylikkyyttä unohtamatta. Me heittäydymme rohkeasti hetkiin antamalla kaikkemme, jotta juhlakansa saa aina ainutlaatuisia, koskettavia ja tanssittavia musiikkihetkiä.

Tarjoamme kunnon biletystä, jossa ei unohdeta erilaisia musiikkimakuja. Tilaajan toiveiden mukaisesti annetaan hameiden helmojen heilua ikivihreitten tahtiin, muistellaan vanhoja diskomuuveja, rokataan kuin viimeistä päivää tai lauletaan yhteen ääneen uusimpia tämän päivän hittejä!

Peruskokoonpanoltaan viisihenkinen bändi muuntuu moneksi, kuten rauhalliseksi tai tunnelmaa kohottavaksi duoksi/trioksi tai vaikkapa kuusihenkiseksi kahdella solistilla varustetuksi muuvimasiinaksi. Meiltä voi tilata myös letkeää jazzmusiikkia luomaan tunnelmaa mm. cocktail-tilaisuuteen tai juhlaillallisen yhteyteen.

Tarvitsetpa bändin häihin, firmabileisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, kesäjuhliin, yökerhoon tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen tai tapahtumaan, Groovin Movin hoitaa vaikka koko päivän juhliesi musiikin groovaten tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Sinun ainoa tehtäväsi on tilata meidät paikalle ja nauttia yhdestä maan kovimmista bilebändeistä!

Instagram: @valokuvaajavillekotimaki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bilebändi häistä yökerhoon!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram