FAQ

 

Täältä löydät vastauksen miltein kaikkeen

Heräsikö kysymyksiä? Groovin’movin vastaa yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat keikkabuukkauksia.

Minne kaikkialle bändi matkustaa keikalle?

Toiminta-alueemme ulottuu noin 400 km säteelle Joensuusta.
Onko teillä omat PA-laitteet ja valot?

Kyllä, me tuomme mukanamme laadukkaan äänentoistolaitteiston ja kevyen valokaluston. Äänentoistoa voi käyttää myös taustamusiikin soittamiseen settien välillä. Joensuun lähiseudun  keikoilla voimme myös vuokrata PA-kalustoamme esim. hääjuhlien jatkoja silmälläpitäen

Soitatteko kappaleita ohjelmiston ulkopuolelta?
Kyllä. Soitamme 3 – 4 toivekappaletta myös ohjelmistomme ulkopuolelta, Valitessasi toivekappaleita, otathan huomioon että ne ovat toteuttamiskelposia viiden hengen livebändillä. 🙂

Voinko valita ohjelmistosta haluamani kappaleet?

Voit esittää toiveita kappaleista ja siitä, mihin tyylilajiin haluat meidän painottavan ohjelmistoamme. Jos sinulla on esimerkiksi inhokkikappaleita, joita et voi sietää, niin siitä kannattaa mainita tilaamisen yhteydessä. Jos taas haluat tasapuolisen kattauksen kaikkea, niin sekin onnistuu, kunhan vain kerrot sen meille! 🙂

Tilaajan ei tarvitse suunnitella settilistoja. Me suunnittelemme ne, koska ammattilaisina tiedämme, mikä toimii ja missä järjestyksessä esitettynä.

Miten pitkään soitatte?

Tilaajan toiveiden mukaan soitamme yleensä 2-3 settiä ja setin keskimääräinen pituus on 45 min. Settien määrä ja pituudet ovat sovittavissa keikkakohtaisesti. Settien välillä pidetään taukoja tilaajan toiveiden mukaisesti esimerkiksi ohjelmanumeroiden takia. Soittomarginaali sovitaan aina etukäteen eli milloin soitto alkaa ja milloin loppuu. Yksityiskeikoilla yleinen käytäntö on, että lopetamme viimeistään klo 00.00, mutta tämäkin voidaan sopia keikkakohtaisesti.

Kuinka paljon tarvitsette aikaa roudaukseen?

Roudaus ja soundcheck hoidetaan yleensä n. 2 tuntia ennen ensimmäisen setin alkua. Roudauksesta ja soundcheck- ajasta voidaan myös sopia erikseen.

Onko teillä kirjallista sopimusta, varausmaksua tai peruutusehtoja?

Teemme kirjallisen sopimuksen sovituista asioista, mutta meillä ei ole varausmaksua. Koska toimeentulomme ja ammattimaisuus on meille tärkeää, niin peruutusehdot ovat olemassa. Tilaaja voi perua sopimuksemme 60 vrk ennen tlaisuuden alkua. Mikäli keikka perutaan alle 60 vrk ennen tilaisuuden alkua, veloitamme hinnasta 50 %. Mikäli vahvistettu varaus perutaan 0 – 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, laskutetaan tilaisuus kokonaisuudessaan.

Esiintymisen peruuntuessa force majeure syistä (sairaus, tapaturma, onnettomuus, ajoneuvon tai laitteiston rikkoutuminen tms) ei osapuolille synny korvausvelvollisuutta. Mikäli bändi joutuu perumaan keikan (mitä ei ole ikinä tapahtunut), niin hoidamme tilalle toisen bändin, emmekä jätä tilaajaa pulaan.

Etkö löytänyt vastausta? Ota ihmeessä yhteyttä ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bilebändi häistä yökerhoon!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram